İçerik değiştir

- - - - -

Yalnızlık paylaşılmaz...

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 397 yanıt verildi

#261 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 11.07.2006 - 10:09

kavuşmanın alfabesi...
öylesine bir gündü, yeni değil de sanki geçmiş günlerden biriydi, öyle gibiydi...
kaç gece beklemiştim seni. kaç gece koynuma hasretini alıp uyumuştum. kaç gece yalnızlık sancısıyla kıvranıp durmuştum. öyle acımasızdı ki geceler; gökteki yıldızlar birer taş gibi gelmişlerdi bana. yine de herşeye değerdi bekleyişim.
bütün yollar sana çıkıyordu; ama ben asıl senin yolunun benimkiyle kesişmesini bekliyordum.
günler geçmişti hep vardın. ama bir tek o an yanımdaydın. biraz yabancıydın bana biraz da tanıdık... şaşkındık; şaşkınlığımız çok fazla yansıyordu yüzümüze. göz göze gelmek hiç bu kadar zor olmamıştı. bir bakıştan bin anlam çıkarmak buna denirdi işte. yüzümüzde birbirimize ait izler arıyorduk bakarken...
ne çok duymuştum sesini; ama sanki sen ilk kez konuşuyordun. ilk kez söylediğin cümleler sahibiyle bütünleşiyordu.
düştükçe gülüşün yüzüme, sessiz olan herşey konuştu sanki... yine de sözler bir türlü çıkmıyordu ağzımdan. oysa boynuna sarılır: "sen aylardır beklenen, aylardır özlenensin" demek istiyordum. hava serin değildi, ama ben titriyordum...
kelimeler hiç bu kadar zor olmamıştı bana. ne zaman bir şey söylemeye kalksam her seferinde birşey oluyordu. sözcükler ağzımda donuyordu.
sıcaktın, dokunmasamda yansıtıyordun. biraz önce titreyen ben artık terliyordum. aşktı bu; biliyordum ama, bunu kendime bile itiraf edemiyordum.
farkında değildin belki ben belli etmiyordum ama yıllardır koruduğum, yıllardır kimseye açmadığım topraklarımıçoktan teslim almıştın bile. sınırlarımdan içeri girmiştin bi kere. yüreğimin en gizli en kuytu köşelerinde sen vardın artık...
itirazsızdım, belli ki mutluydum. belki beni şaşırtan mutluluğun ta kendisiydi. harfleri tükenmez bir kavuşmanın alfebesindeydim. ve ben okumayı sanki yeniden öğreniyordum.
şimdi bu sevdayı bana yaşattığın için kendimi şanslı hissediyorum. "ya sen olmasaydın"diye düşünmüyorum. çünkü sen varsın. çünkü sen içimdesin. çünkü sen benim hayat kaynağımsın.
biliyormusun_ çölde bulabildiğim bir avuç su olsan,bitmeyesin diye içmem seni. nerde olursan ol, benimle kal. ben bu yürek attığı sürece seninleyim...
aşk bize yakıştı...

Bu mesaj nadas tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.07.2006 - 10:21

Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#262 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 11.07.2006 - 10:53

*uhuhu

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#263 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 11.07.2006 - 12:23

gün batıyor. kızılla mavi birbirine karışıyor. önümde buzlu bir rakı, güzelim lüfer eşlik ediyor. deniz alabildiğine uzanıyor önümde. uzakta beyaz bir yelkenli, rüzgara kaptırmış kendini, kim bilir hangi rotanın yolcularını taşıyor. yalnız değilim, en iyi dostlarıom yanımda. rakı, balık, mavi ve deniz. keyifle bir yudum alıyorum rakımdan. anason tadı boğazımdan aşağı inerken gözlerimi kapatıyorum. mavinin huzurunu yaşıyorum. aynı anda denizin o mütiş kokusunu çekiyorum içime. "yaşamak bu" diyorum içimden. sessizlik bozulsun istemiyorum...
roka yaprakları arasında sakin sakin yatan lüferin ızgarada tam kıvamında pişmiş etinden bir çatal daha alıyorum ve az önce rakıyla tatlandırdığım ağzıma atıyorum. balığın o eşsiz tadı dilime ve damağımı yayılırken TANRIya bu nimet için tekrar şükrediyorum.
bir kadeh daha alıyorum rakımdan.. aşk yayılıyor içime..

şerefe sevgilim..

Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#264 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 11.07.2006 - 15:37

Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.

Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
Bu şehir o eski İstanbul mudur
Karanlıkta bulutlar parçalanıyor
Sokak lambaları birden yanıyor
Kaldırımlarda yağmur kokusu
Ben sana mecburum sen yoksun.

Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur
İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur
Tutsak ustura ağzında yaşamaktan
Kimi zaman ellerini kırar tutkusu
Bir kaç hayat çıkarır yaşamasından
Hangi kapıyı çalsa kimi zaman
Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu

A.İLHAN...

#265 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 13.07.2006 - 17:12

Vakit tamam seni terkediyorum
Bu incecik bir veda havasıdır
Parmak uçlarına değen sıcaklığı
İncinen bir hayatin yarasıdir
Kalacak tum izlerin hayatımda
Gözümden bir damla yaş aktığında
Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan
..

kelimelerle aram bu kadar kötü olmamıştı hiç, oysa içimi dökmem gerek..ağır geliyo ,zorlanıyorum taşımakta..
ansızın gelmiştin hayatımıza ansızın oldu gidişin de..elimde kalan resminden bakıyorsun o gülen gözlerinle bana şimdi.çok uzakta şimdi o gözlerin bilsem de inanamıyorum hala işte.Göstermediler bile seni son kez..kulağımda iki gün öncesinden kalan bi kaç cümlelik sesin yankılanıyo sürekli..
Sığamıyorum dünyaya minik prensim, çok eksildi sensiz bu dünya..söylenen hiç bir söz tarife yetmiyor içimde yanan ateşi tanımlamaya.yakmak yıkmak istiyorum tüm dünyayı..zaman diyorlar hafifleticek..hangi zaman yokluğunu unutturabilicek ki..tek tesellimiz acıların olmayacak artık biliyorum.Senin acıların bize miras bundan böyle.Çok direndin çok savaştık ama olmadı küçüğüm,kaybettik mücadeleyi işte.Şimdi sen o karanlıkta soğukta bi başına naparsın ,kim korur kim bakar sana...Korkarsın karanlıktan çok sen.Işıkları kapattırmazdın hani,önce ben uyuyım derdin de kızardın bize.Uyansan da açsak tüm ışıkları ..yeter ki bi kalksan sen...!
gittin..gelmiyceksin bi daha biliyorum..vedalaşmak nasıl zor bi bilsen..Minicik bedenine ne çok acı sığdırdın sen,üzemiycek bu hayat seni bundan böyle..Annemin dediği gibi "kirli dünyanın tertemiz çocuğuydun sen"..yuvana döndün..
En son geldin aramıza en önce gittin minik prensim...olmadı hiç, yakışmadı sana..ölüm bile üşüdü sensiz..
zaman nasıl zor geçiyo bi bilsen..dakikalar geçiriyoruz saatler sanarak..bi şarkı tutucam senin için bugün..bizim için..sabır için..
Tanrı sevdiği kullarını yanına alırmış,bizim sevgimiz yetemedi seni bizimle tutabilmeye..çok özledim seni küçüğüm çok..öyle yoksun ki yokluğundan köprüler yıkılıyor içimde,kelimelerim tükeniyor.yetmiyor hiç bi şey, geçirmiyor bu derin sızıyı..
melekler bırakmasın hiç o küçük ellerini,bizim ellerimizden kaydın çünkü..tutamadık........!

Hoşçakal canımın içi hoşçakal
hoşçakal gözümün nuru hoşçakal

#266 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2006 - 10:37

bize kalan yine sensin...
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#267 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2006 - 15:12

nesine yar nesine,ölürüm ben sesine
bir daha vursa idi nefesim nefesine..

yarım saat sonra tam üç gün olacak.kardeşim,canımın bebeği alışamıyorum kızıyosun çok bana biliyorum.Kızma nolur..
Seni gördüm rüyamda sabaha doğru uyuyabildiğimde..Öyle güzeldin ki kıyamadım uyandırmaya.bekliyorum hala kalkarsın belki kendiliğinden diye, şaka yaptım filan der kızdırırsın bizi yine..Söz kalkarsan kızmıycam bu sefer hiç...
bak gidemedim yine işe bugün.o kadar anlamsızlaştı ki işim senden sonra.Senin gibi çocukların anneleri babaları kardeşlerine nasıl umut edin diyebilirim artık, nasıl kandırabilirim onları söylesene...
tek bişiy bile yapasım gelmiyor içimden..yemek yok uyku yok herhangi bi iş yok.. bekliyorum öylece oturarak, gelicekmişsin gibi..saçma di mi ..? senin gidişin kadar değil ama.dua ediyorum senin için sürekli, bi de bizim için dayanabilmemiz için..
ha bi de unutmadan sana şarkını bugün de tuttum prensim..unutmadım bilesin..
burdan yazıcam sana hergün biliyorum duyacaksın...kimseler bilmese de ben hep bekliycem belki bi gün gelirsin bir mucize olur ne biliyim..doğumun gibi bi mucize..
duyuyor musun fırtına var dışarda, gökyüzü ağlıyacak senin için benimle beraber...
her esen rüzgar her yağan damla getirecek seni yanıma, hep isteyip de bi türlü gelemediğin istanbul'a...
canım, küçüğüm çok özledim seni...

#268 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 15.07.2006 - 02:57

bak saat kaç oldu yine..uyuyamıyorum bi türlü..tüm gün evde avaz avaz şarkı söyledim bi yandan ağlayarak...terapimi yaptım sandım bu sefer uyurum belki diye
gece oldu karanlık çöktü daralmaya başladım..içimden bi şiyler sıkıştırıyo sanki organlarımı..nefes almakta zorlanıyorum küçüğüm..
büyükleri dinlemek gerekiyomuş bakma o halde eziyet ediceksin kendine dediler, yalnız kalıyosun uyuyamazsın geceleri...inat ettim bişiy olmas dedim...bak haklı çıktılar yine..ben dinlemedim ki ama her zamanki gibi..şimdi gözlerimi kapadığım anda gözüme o görüntü geliyo..kabus gibi ..
kendim ettim biliyorum ama seni görmessem ölürüm sanmıştım...gördüm,şimdi her an ölüyorum haberin yok..
yalnızım çok derin hem de...iyice içime işliyorsun küçüğüm..
seni nasıl sevdiğimi son kez söyleyemedim sana ,bakarsam anlarsın sandım ama yüzünü bile tam göremedim ...artık benimle her nefesimde ve bölünmüş uykularımdasın...
sen benim minik prensim ...yalnızlığım da senin olsun...uyumasam da olur..
unutturamıyacak seni hiç bir zaman dilimi..
melekler korusun seni bebeğim..

#269 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 15.07.2006 - 08:31

yastığına senin sarılıp
kokunla uyumuşum
üstüm açık kalmış üşürken sabah olmuş
"uyan" dedi bi ses "uyan o burda"
uyandım aradım bulamadım
suçum neydi neden böyle oldu...
bu sabah bir umut var içimde
nasıl olsa geri gelirsin diye
her şey yerli yerinde yine
bu sabahların bir anlamı olmalı!!!!
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#270 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 15.07.2006 - 08:56

özlem benimle birlikte bekliyor burda. bundan hiç bir şikayetim yok. çünkü seviyorum seni özlemeyi. geleceğini seviyorum. bu gerçek, nasıl da yaşama sevinci veriyor bana. haberliyim geleceğinden. yine de sürpriz olucak. gizemli olucak. kimsenin gidişine benzemeyecek bu.bilinen,kanıksanmış bir geliş olmayacak seninki...
geldiğin gün sarmaşıklar pencerelerden bakıp seni selamlıycak. boynu bükük hiç bir çiçek kalmayacak. hepsi hazır olda durucak. gelişinden habersiz kimse kalmıycak. bu kentin gri havası dağılacak birden. bir tek bulut görünmeyecek. güneş hiç olmadığı kadar parlak, hiç olmadığı kadar sıcak olucak
mutsuz,telaşlı insanların yerini,yüzlerinde gülümsemesi eksik olmayan insanlar alıcak...
çocuklar daha bir sevinçle oynayacak oyunlarını. bütün hayaller bütün düşler gerçek olucak. vapur düdükleri senin ismini haykırıcak, rüzgar ağaçların arasınmda dolaşırken,yapraklar senin ismini fısıldıycak.
kentteki bütün ressamlar senin resmini çizicek o gün. şiirler sadece sana yazılcak,romanların,öykülerin tek konusu sen olucaksın.
afişlerde yalnızca senin yüzün olucak. sinemalarda oynayan tek film sen olucaksın.
Sirkeci'deki hamal sırtında seni taşıycak. dönerciler daha bir şevkle kesicek dönerlrini.balık ekmek yiyenler, lezzetine şaşacak.
çaylar daha demli olucak,kahveler daha bir keyifle içilcek.
bütün kadehler senin şerefine kalkıcak.bütün şarkılar senin için söylenecek.
kentte o gün kimse olmiycek. hiç bir aşk bitmiycek. hiç kimse kavga etmiycek. kimse göz yaşı dökmiycek. yalnız olan kimse kalmıycak.
en aydınık gecesini yaşayacak kent. gökyüzü yıldız tarlasına dönecek.
yaşanmış en uzun gün ve en uzun gece olacak
geleceksin biliyorum
kaygım yok, kuşkum yok. seni yüreğimle beynimle karşılayacağım. bu büyük güne hazırım ben.
gelişin benim yeniden doğuşum olucak.
ölmeseydin...
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#271 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 15.07.2006 - 09:31

sabah olup kalkacaksın. kendini yine vuracaksın kentin sokaklarına. adım adım geçeceksin anıları. her anı yakacak seni, bir küçük alevi kocaman bir yangına dönüşecek. yangını söndürmek için bir damla su bulamıycaksın. kavrulucaksın.
"işte şu park" ddiyceksin durucaksın "ne çok oturmuştuk soğukta..." ellerinin sıcaklığı gelecek aklına, ılık öpüşleri... oysa şimdi bir kaç güvercin, bir kaç kuru yaprak vardır aynı yerde. için sızlıycak,bir terkedilmişlik duygusu gelip saplanacak yüreğine. ağlıycaksın...
bir kıyıda durup boş gözlerle masmavi denize bakıcaksın. "biz aşkı hep mavibilmiştik" diye hayıflanıcaksın. bir zamanlar nasıl da cosku yaratırdı o mavi sende... şimdiyse siyahtan ne farkı var ki? maviye de aşka da lanet ediceksin. kızıcaksın...
öfkeni bir kılıç gibi bileyleyeceksin. büyütüceksin. öfken seni terk edene mi, yoksa ayrılığa dsebeb olanların hepsine mi anlayamayacaksın... boş bir vapur yanaşacak iskeleye... tıpkı senin yüreğin gibi. içinden hiç kims einmeyecek. bir rüzgar çıkıcak. yalnızlığın iyice kemirdiği bedenini yalayacak. savrulcaksın...
karşışaltığın herkese nefretle bakıcaksın. sevgiye dair ne kadar kırıntı varsa hepsini alıp götürmüştür çünkü. bütün insanlar suçlu, bütün insanlar güvenilmez yaratıklardır artık senin için... bir selam vermeyeceksin bir tek kelime etmeyeceksin. susucaksın.
ayrılıktan söz eden şarkıları duyduğundabütün organlarına aynı anda bir sancı saplanıcak. "kahretsin. yine hüzün şarkıları" diyceksin. "birisi sustursun şu şarkıyı...." biri sussa diğeri başlıycak. kulaklarını kapatacaksın. olmayacak. kaçıcaksın.
beynin oyunlar oynıycak sana. hangiis gerçek, hangisi hayal ayıramayacaksın. karşıdan geleni "o" sanıcaksın. koşacaksın yanına ulaşmak için. yüzüne baktığında bir yabancı olduğunu anlayacaksın. delirdiğini düşüneceksin. korkucaksın.
"yok mudur bir çaresi peki? yok mudur bu derde bir ilaç?..." kimse yanıt vermeyecek bu soruna. kimse bilmeyecek çektiğin acıyı. kimse senin hissettiğin gibi hissetmeyecek. seni senden daha iyi kimse anlamayacak. bu yüzden yanıt verseler bile bi işine yaramayacak. oysa hayat devam edecek aynı hızla. yaşamak ve yaşlanmak en önemli görevin senin. anıları içine gömüp yaşamayı öğreneceksin. hayatına sahip çıkıcaksın. kavrulsan da, ağlasan da, kızsan da, savrulsan da, sussan da, kaçsan da, korksan da yaşayacaksın. zor olucak, imkansız olucak ama..
unutucaksın...

Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#272 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 17.07.2006 - 14:50

bırakıyorum seni küçüğüm artık..azad ediyorum gözyaşı damlalarımdan..dün sabah rüyamda gördüm çok mutluydun,koşturup oynuyordun çok uzun zamandır yapamadığın gibi...sokaktaki çocuklara bakıp içini geçirmelerin tükenmiş demek ki..anladım sen huzurlusun orda ve ben sürekli ağlayarak incitiyorum seni..mutlu ol dedin gibime geldi bi an..benim için olun..
çok zor oluyo farkındasın vakit tamam demek..ama gitmene izin vermemiz gerek.. içimde yanan ateşin sönmesi zaman alıcak..ama taşımasını da bilicem her zamanki gibi..dağ gibiyim diycem ama toprak kaymalarım var prensim,saklıycam herkeslerden..
içtiğim sıcak çayın her bir yudumunda bulucam seni,titreyen yaprakla anlıycam ki rüzgar seni estirdi yanımdan bi an için..ağustosta doğumgününde senin için bir fidan dikicem bahçeme..senmişsin gibi bakıcam ilgilenicem, seni özleyince ona dökücem içimi...
vakit tamam prensim...sensiz memleketime yalın bir yalnızlık çöktü bilesin..sevdiğim topraklarda bıraktım geldim seni..hep yanımda benimle olucaksın bilsem de içimden duyduğum bu ince sitem iliklerime kadar sızlatsa da nefret edicem iliklerden bundan böyle..
vakit tamam..seni azad ediyorum küçüğüm...melekler seninle olucak,içim rahat...

hoşçakal canımın içi...hoşçakal...

#273 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 18.07.2006 - 15:01

ömrümün en zor vedalarından birini henüz yapmışken ömrüme en güzel merhabalardan biri denk düştü.o bana ben yıpranmış ruhuma dedim merhaba, küllerinden yaratıyorum yeniden anka kuşu gibi..diriliyorum belki de bi kez daha..
kanımda tarifi imkansız bir ivme kuvveti ayağa doğru kaldırıyor beni..bi kıvılcım çaktı kalbimin en karanlık odasında..önümü görmeye başladım azıcık sanki..
açtım tüm pencerelerini hayatımın havalansın diye şarkıdaki öğüdü dinleyerek..
hava daha sıcak güneş daha parlak gibi..sonunda anlam kazanmaya başlayan bişiyler var, gökyüzü ciğerime dolmuyor daha fazla..içimde içime sığmayan deli bişiyler var...
süreklilik barındırmasa da diyetini her zaman ödetecek olsa da nefes almak bazen gerçekten çok keyifli olabiliyormuş...
bu sabah çook uzun bi zamandan sonra ilk defa gözlerimi bir güzelliğe açarak uyandım..bu sabah uzun zamandan sonra nefes aldım ben...

#274 arinna

arinna

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1289 Mesaj
  • İlgi Alanları:Kitap,film,mayışmak,internet,müzik..

Gönderim zamanı 18.07.2006 - 18:45

Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
Dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey.

Fakat artık ümit yetmiyor bana,
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum

Nazım HİKME

Araya sıkştırayım dedim. ( bir demet güzellik olsun istedim)
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.

Aunius Aurelius Simachus

#275 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 19.07.2006 - 00:15

ve ben artık şarkı söylüyorum.... :)

#276 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6432 Mesaj

Gönderim zamanı 19.07.2006 - 01:29

zaman, ağır ol henüz erken demek için güle,güle..
Gönderilen Resim

#277 Gölge

Gölge

..Hayaletin Gölgesi..

• Üyeler
  • 15435 Mesaj

Gönderim zamanı 19.07.2006 - 01:37

Yalnızlıgına kattıklarına bagllıdır paylaşamadıkların.. Nasıl paylaşabildiklerine katabilrsen birilerini paylaşılmazına katarsan bulamazsın paylaşabildiklerini..

smiley-sport036.gif  

#278 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 20.07.2006 - 11:16

kelimelerin yetersiz kaldığı durumlar vardır da zar zor da olsa anlatılmaya çalışılır hani..işte bu hissettiğimin hiç bi tarifi yok gibi..ne kadar anlatsam bi o kadarı bende kalıcak, hangi kelimeyi seçsem en kötüsü olucakmış naparsam yapayım içimdekileri dökmek için, sonuçta anlatabildiğim tek bir şey bile olmayacakmış gibi...
göğüs kafesimin tam ortasında şiddetli atımlarımdasın..bir an evvel dışarı çıkman gerekiyomuş gibi şuursuzca vuruyorsun sanki..öyle şiddetli ki tüm organlarımla hissediyorum titreşimlerini atımların da hepsi birden içimde patlayacakmış gibi gelmeye başlıyor..sonra birden karşımda olduğunu farkediyorum, içimdekininse yansıman..yansıman gerçekliğinden daha güçlü hissettirirken kendini tüm ruhumda, gözbebeklerinde buluyorum kendimi...
ben artık sana bakarken kendimi görüyorum..zaman durmuyor,akrep ile yelkovan kaçar gibi hızlı uzaklaşsa da benden,sonsuzluk en yakın mesafe kadar uzak da olsa, sana bakmak bir su damlası kadar berraklaştırıyor yeryüzünü...siliyorum herşeyi arda kalan..
sana baktım ,kaybolmuş ruhum gözbebeğinde yeniden canlandı..baktın ve bulundum ben...

#279 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 21.07.2006 - 01:54

sebebini bilmediğim kırık dökük zamanlarım var
sevmenin tadına varamadığım zamanlar
ayak sesleri var kulağımda
ayırt ettiğim ,beklediğim bir tek seninki..
seni düşünürüm gecemi aydınlatan gözlerini bir de

gözlerinle paylaşıyorum artık yalnızlığımı..saklayamıyorum içimde sürekli büyüyen betimleyemediğim hisleri..her saniyem senden fazla her geçmiş dakikam senden az...seninle geçen her en minik zaman birimim daha da sensizleşiyor..sen yanımdayken bile sensiz olacak kadar sende oluyorum ben..
öyle tanıdık öyle bendensin ezelden bu yana benlesin ki sanki..denildiği gibi ruhlar mı önceden tanışıyor yoksa geçmiş bi hayat vardı da biz mi vardık bilmiyorum ötesini...hangi zamanda yıldızıma denk düştünse ömrüme en güzel düşüş oldun..
iyi ki geldin nefesim....iyi ki geldin....nasıl hoşgeldin bir bilsen....
seni seviyorum güzelliğim... :)

#280 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6432 Mesaj

Gönderim zamanı 21.07.2006 - 09:14

papatyam..
Gönderilen Resim