Bir iz bırak burda...
Gönderim zamanı 15.11.2006 - 19:25

Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 16.11.2006 - 23:10

ne çok şey anlatasım var sana..öyle çok konuşasım var ki...bi bilsem beni dinleyeceğini...
ama muhtaçlığımı bilmeni de istemiyorum. napsam..hangisinden başlasam sana anlatmaya...
yeni başladığım işim bile seni hatırlatıyor sevgilim. burda bi tane şefimiz var. sağolsun iyi adam ama beni sevemedi bir türlü.. biraz milliyetçi sanırım.. işe alınmamı da istememişti. söylemedi ama gözlerinden anladım.. tıpkı ayrılmak istediğini de ilk gözlerinden anlamam gibi..neyse...söz açmıycam bidaha bu konuyu...
öğlenleri mola veriyoruz. en yakın kafeye gidiyorum bişiler atıştırmaya. genelde tost yiyorum..ama oranın salataları da çok güzel..sirke koymasalar daha güzel olucak ama..neyse...yarın söylicem benimkine koyma diye.. senin gibi uzun uzun tarif edicem...
akşamları saat tam 7de bırakıyoruz işi..sanki sana gelirmiş gibi saatin yediyi vurmasını bekliyorum sevgilim. o son bir dakika bile o kadar boğuyor ki beni bilemezsin. senden önce evde olmak, geldiğinde sofranı hazırlamak...kızardım çoğu zaman ama özledim...
belki ufak çaplı bir depresyondur bu geçirdiğim. gittiğini kabullenemedim hala. daha doğrusu hayatından çıkışımı...kimseye böyle bağlanmadığımdan olsa gerek; kopması çok zor oldu. şehrine gelmeye korkuyorum sevgilim. sanki her sokakta ayak izlerin var. sanki ensemde nefesin birazdan omuzuma dokunuzak elin...
seviyorum hala seni..
yeniden desen...
belki...
neyse...
söz açmıycam bu konuyu bidaha sana...
Bu mesaj Serra tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 16.11.2006 - 23:14
Gönderim zamanı 17.11.2006 - 14:30
VE BU ARA ÇIÐLIÐIM HERKESE HİTAP EDİYOR...
ZANGOÇ SUSMAYACAK DEMİŞTİM,SUSMUYOR...!
Gönderim zamanı 21.11.2006 - 15:55
Gönderim zamanı 21.11.2006 - 18:06

Bir iz bırak bende sana , bana , bize dair..."gerçek" olsun...

Gönderim zamanı 21.11.2006 - 19:49
nerde eski zamanlar değil mi? önceden yani en azından lisedeyken renkli renkli ojlerim vardı. dirseklerime kadar eldivenlerim. modaydı o zamanlar. bi de o zamanlar şimdiki gibi bi kotu 4 sene giymezdim..modası geçtiği gibi fırlat at...ama mutluydum azıcık da olsa.. yine annesiz babaszdım ama mutluydum...
babannem vardı. ben okuldan gelene kadar çorbamı hazırlardı mutlaka..80 yaşına rağmen sağlıklı bi hatundu. ta ki kollarımda ölene kadar... ona da çok üzülmüştüm.. kopmuştum. sonra koptuğum yerden bağlandım tekrardan hayata...iyi mi yaptım acaba diye sormak şimdiş geliyor aklıma..? ve cevabı da şimdi yer ediyor kafama...
iyi yapmamışm... koptuğu yerde bırakılmalıymış.. bilememişim...
ama geçti artık.. ama akıllandım şimdi. ama ..neyse...
her gece yatmadan önce dua ediyorum sana. allahım ona iyi bak diye. üşümesin yanında diye. belki de sırf sen istemiyorsun yanında olmamı diye almıyor beni tanrı. neyse sevgilim.. uzatmıycam çok. çok iyi bak kendine olur mu? üşümesn ellerin...
Gönderim zamanı 22.11.2006 - 15:18
bugün hastaneden dönerken seninle buluştuğumuz yerlerin önünden geçtim.. fenişteki üstgeçitin altında bi demet papatya vermiştinya hani..sonra ordan bi 5 dakika kadar ileride pimaşın orda...dudaklarıma küçücük bi öpücük kondurmuştun. sonra mekdanısın orda. ayrıldığımız yer.
pimaştan fenişten ve mekdanıstan da geçerken gözlerimi kapadım. içim cız etti. gözlerimi açmamak için tuttum kendimi. biliyordum açarsam eğer durduramicam gözyaşlarımı minibüste rezil olucam. açmadım gözlerimi. tuttum kendimi. sonra açtım. bu seferde kapamamk için tuttum gözlerimi..kapatırsam eğer göz kapaklarıma sığmayan gözyaşlarım atlıycaklardı yanaklarıma..
dayanamadım bu sefer. içimin acımasına tahammül edemedim daha fazla. durağıma iki durak kala indim. saat daha altıydı ve gün henüz tam ağarmamıştı. köpek sesleri geliyordu sokak aralarında. korkmadım hiç. hıçkıra hıçkıra ağladı sokaklarda. merdivenlere diz çöktüm oturdum. ağladım.
belki duyar gelirsin bi bigün bu çağırmalarımı. belki gelirim aklına bi gün. olur ya.. şaşırırım belki bigün kapıyı açtığımda.
Gönderim zamanı 25.11.2006 - 13:37

bugün anladım gerçekten bittiğini..yaşamadığım herşeyi yeniden başlatıp yaşamam gerektiğini..keşke dememeyi..kimsenin arkasından yas tutmamayı...en baştan değil..bıraktığım yerden devam etmem gerektiğini..
geçmeye başlıyor sancım. az kaldı..aşık da olucam yeniden...baharım erken gelicek..çabuk gelicek..geçicek..geçmek zorunda..
içim eskisi kadarçok yanmıyor. mutluyum..huzurum da gelmeye başladı. gezilcek yerler farkettim buralarda. hepsinin fotoğrafını çekmek lazım.
yaşamak güzelmiş..bugün anladım..siyahtan beyazdan başka renkler varmış..
Gönderim zamanı 02.12.2006 - 16:11
Gölgemden daha hızlı hesap makinesi kullandığımı fark ettim. Ne kadar iyi bir muhasebeci olduğumu kanıtladım, duvardaki bana. Çok mutluyum.
Gönderim zamanı 02.12.2006 - 22:13
İnan cok calıstım bu kaplsiz dünyayı sevebilmek için
Neyim varki senden baska hadi son birkez
Ceplerimi yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz...
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 03.12.2006 - 14:13
Gönderim zamanı 12.12.2006 - 18:44
yaşadığımız ne varsa..hepsine bi kalem çekicem ve biticek. silinicek herşey. kalmıcak.
sadece sohbetini özledim. telefondan da olsa sesini duyabilmeyi. sesinin bana güven vermesini...
neyse..
bitti bu aşk sevgilim. az kaldı unutucam seni...
canım sevgilim...
Gönderim zamanı 13.12.2006 - 15:22
keşke herşeyi sil baştan yapabilsem.
biliyorum istiyorum.
ya da belki de hiç bişey bilmiyorum..
seni çok seviyorum.
Gönderim zamanı 15.12.2006 - 00:45
Bu mesaj albashara tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.12.2006 - 00:46

Gönderim zamanı 15.12.2006 - 11:36
Elveda ...
bunu iki sene önce lise aşkım için yazmıştım ona yollayamadım gönderemedim..
sizlerle paylaşmak istedim. O dönem sevgili(m) diye bir kitap vardı kenan kalecikli yazmıştı o kitabı onu okmuştum ondan dolayı gaza gelip bişeyler yazmıştım..
sizce nasıl becerebilmişmiyim ?

Gönderim zamanı 15.12.2006 - 15:28
sabahın 6sında kalktım ekmek aldım.
yolda fırına giderken aklıma geldi hamur alayım hamur kızartayım dedim. ama sonra vazgeçtim çok yağlı oluyo.. kilo yapıyo

sonra gazete alayım dedim ama aklım a güldüm sabahın altısında ne gazetesi

sonra dedim ki kendi kendime; hadi gel bu uykusuzluğun keyfini çıkaralım seninle.. gel dolaşalım ağaran gökyüzünün altında ve saçlarımız ıslansın...
gezdim dolaştım gün ağarana güneş kendini gösterene dek...
yoruldum.. hayatıma başladığım giib yeni güne de yorgun başladım..
eve geldim.
televizyonu açtım
bilgisayarı açtım
sobamı yaktım
kömür bitmiş çok az kalmış ama sonra alırım çok yoruldum dedim kendime..
mutfağa gittim
yumurtamı kırsam yoksa tost mu yapsam dedim
sonra yumurta kırmya karar verdim.. tost onu hatırlatıyor çünkü..

sonra yumurtamı yedim.. yanında da koyu bir kahve.. nasıl da keyifliydim...
sonra vazgeçtim artık kendimi kandırmaktan...
mutsuzsun sen dedim
kendine ve çevrendekilere yalanlar söylemeyi bırak artık...!
mutsuzsun sen..
kocaman bir mutsuz...
Gönderim zamanı 15.12.2006 - 23:22
Ne zaman eksiye düşsem. Hiç olmadık hayallere dalar ve o hayalin kahramanını sokaklardaki herhangi bir yüzde bulmaya çalışırdım.
Böyle bir günde ha gayret be oğlum. Seninle birlikte dönen dünya ve çevrende alış-veriş halinde bir yaşam. Hani kederimizin üstündekiler değildir bakacağımız yön. Başının altında,sana doğru çevrilmiş gözlerdir tesellin.
Umut her zaman vardır. Onu bulmak gerekir inatla.
Yeter ki bakacağın yön üstüne yakışsın. Ne çoktan az,ne azdan çoktur aldığın nefes.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 16.12.2006 - 10:21
kaybettiklerim yolumda ışık olucak.. ölenlerim... yaşayanlarım... hepsi yanımda olucaklar yaşadığın dünyamda
seni çok seviyorum. seninle yaşadığım her salisenin tadı damağımda. özlüyor muyum bilmiyorum ama içimde kapkara bi boşluk var..
sevmez o seni.. uzak dur...

Gönderim zamanı 19.12.2006 - 05:32
baya bi karışık oldu ama idare edin artık ne zamandır yazmıorum böyle şeyler..

Gönderim zamanı 26.12.2006 - 01:01
Yıldızları denizin çoktan sönmüş,ben akıntıya kürek çekmiş,kendimi olmayan rüyalara inandırmışım meğer.Don Kişot gibi,deniz yıldızı gibi hikayelere inanmaya daha okumadan hazırmışım sebepsiz...
Vazgeçiyorum şimdi..
Yıldızlar öldü,deniz dondu...
İz miz bırakamadım işte...
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..