''Türk örf ve adetlerine aykırı''

Feraye Tanyolaç'ın nikahsız çocuk sahibi olmasına karşı olduğunu söyleyen Hülya Avşar,CHP Millletvekili Canan Arıtman'ın ''Bunlar nasıl ana-baba?Böyle insanlar cezalandırılmalı'' sözlerine tam destek verdiğini söyledi..''Bu Türk örf ve adetlerine çok aykırı'' dedi..Hülya Avşar'ada destek ,bir ara ismi Kaya Bey'le anılan Sinem Erülgen'den geldi..Erülgen'Ben asla evlenmeden çocuk sahibi olmam. Bu şekilde çocuk anne ve baba arasında bölünür ve zarar görür. Bu Türk örf ve adetlerine aykırı bir şey. Ben böyle bir olaya asla cesaret edemem" diye konuşmuş.
İşin içinde paylaşılamayan adam Kaya olduğu için böyle konuşurlar tabi.Bence sadece kıskandıklarından dolayı bunu yapıyorlar.Çünkü Hülya Avşar,Kaya'nın 2.çocuğunun da kendisinden olacağından o kadar emindiki..Ama Feraye Hanım hamile kalınca,hezimete uğradı..
Hem hatırladığım kadarıyla,boşanmalarına rağmen,Kaya ile 2.çocuğu yapacağız diyen kendisi değilmiydi??Kendi geçmişlerine bakmadan,diğer insanlar hakkında yorum yapmalarına sinir oluyorum.