Askerlik anıları
Gönderim zamanı 02.09.2006 - 13:05

Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 02.09.2006 - 13:42
Bana da pek inandırıcı gelmedi...TECAVÜZ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYA ÇALIŞ...
Gönderim zamanı 02.09.2006 - 14:07
öylesine espri olsun diye dedim...

eğitimde merhamet vatana ihanettir...yazıyordu...
Düzenleme: 'Alıntı' işlevini gereksiz kullanmayı bırak artık.
Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.09.2006 - 16:09
Gönderim zamanı 04.09.2006 - 18:04

Bu mesaj guide tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.09.2006 - 18:04
Gönderim zamanı 04.09.2006 - 18:14
-Hoşgeldiniz arkadaşlar!
Biz hep bir ağızdan cevap verdik:
-Hoşbulduk,sağolun...
Adam bir anda şaşkınlığa uğradı ama bozmadan devam etti:
-Siz yenisiniz galiba?
Biz:
-Evet....
Askerlikte en önemli kurallardandır.Komutan sizinle ne kadar günlük hayat ağzı ile konuşsada siz ona sadece "Sağolun komutanım" dersiniz.Yani adam bize "hoşgeldiniz" deyince bizim de ona "Sağolun komutanım" dememiz gerekirdi ama adam cevaptan acemi olduğumuzu anladı.

Gönderim zamanı 16.09.2006 - 03:14
gülün len halime bakalım
aslında yazmıyacaktım ama neyse ;
iki ,üç hafta kadar oldu tatbikat biteli, ben hakem olarak görevlendirildim, hakem olarak sadeece ben yoktum tabiki l(bu kısmı ...... sadece senin için yazdım) .
tsk nın işine akıl erdirilmez sen .........daki .... tugayı tatbikat için trenle ...... getir.
cumartesi akşamı otobüsle ankaraya haraket ettik. tabi bu sırada ben hazırlamam gereken hakem dosyasıyla kontrol formu hazırlamamışım başıma gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum.i siz şimdi diyeceksiniz ki niye hazırlamadın o şeyleri.
uğraştım bayağı uğraştım ama benim yapabileceğim şey değildi. daha doğrusu .... tugay hazırlayıp bize vermesi gerekiyordu ben başka bir tugayın harekat planını bilemem bilmeme imkan yok ayrıca kendi tugayımın bile harekat planınıda bilemem.benim daha önce uğraşlarımda herzaman ki bildik cevaplarla karşılaştım, sen orda bişey yapmıyacaksın endişelenme .
işin garibi hakem dosyası denen zımbırtı heyetteki herkesle aynıymış, lan bana bi fotokopisini bile vermediler madem vermediniz ben kendim çekerdim be.
ertesi gün .......... geldik ben ordada doya ile uğraştım yine olumlu cevap alamadım. ttatbikat alanına gittim orada tugay komutanıyla toplantıda toplaştıktan sonra ben tatbikata katılacak tugayın istihkam savaş bölüğüne nezarete bölükle birlikte kalmaya gittim.orada arazi aşrtlarına uuyum sağlamaya çalışırken, mayışmış bi şekilde zaman geçirirken. denetlemeci istihkam albay bçleğe geldi bana direk sorusu hakem dosyanı ve kontrol formunu getir. işte sorun bu andan itibaren başlamış oldu. hiçbir denetleme üyesi hakem dosyasını kimseden isteme ,sen gel benden iste

benim cevap tabiki doya yok oldu. arkasından hemen bana dosya edin telkininden sonra gitti. ama adamın telkini sadece bana olmamış. herif sen git heyet başkanına beni isypiyonla

şimdi ben daha önceleri hakem dosyası bulmak için uğraştım ya o yüzden diğer subaylarda benim çarpılmamam için canla başla çalışmaya başladılar. beni resmen x albaydan kaçırıyorlar, x albay işte heyet başkanı beni gördüğü yerde oyacağını beyan etmiş

ben arazide yüreyerek hareket halindeyken bir araba beni biraz geçtikten durdu beni eliyle çağırdı bir baktım ki x'cim ve ben karşı karşıyayız.x'cim beni biraz tehdit ediyor kaybol gözümden diyor . beni tekrar çağırıyor sonra tekrar koybol diyor.....

..
artık taarruz başlıyor mavi kuvvetler kahverengi ülkeye savaş açıyor . o gün saat 18:00 gibi başlıyor ben komuta kariyerindeyim
2 saat kadar hareket ediyoruz sonra havanın iyice kararmasını bekliyoruz. ondan sonra gece intikal düşman bölgesine yaklaşıyoruz 23:00 de tekrar başla gece 01:30 gibi dinlenme 3:30 tekrar yola koyuluyoruz 4:30 gibi taarruz çıkış hattı denen yer(savaş daha yeni başlıyacak)
neyse başlıyor bu kısmı geçiyorum anlamıyacaksınız nasıl olsa 13:00 gibi kahverebgi bölgenin konuşlandığı bölge ele geçiriliyor.
ondan sonra .... tugayın faliyet sonu incelemesi sonrada karagaha dönüş.
ben geldiğim birlikle dönüyorum. kariyerlerden biri arızalanmaz mı

18:00 gibi bölgeye ulaştım. daha öncede toplantıda hakem heyeti 18:00 gibi evlerine gideceği açıklandı.
ben koştura koştura heyeti arıyom içimdende dua ediyom inşallah beni bırkıp gitmişlerdir diye
yoksa beni bu sewfer x kesin oyar.fark etim ki gitmemişler x e benim yeni geldiği söledim o sırada leş gibiyim başım ağrıyor üstümde rahat yarım santim toz tabakası vardır yani
başladı adam sen hala hazır değilmisin git çabuk üstünü giyin. ben elbiselerimin çadırda duruduğunu söledim . bu seferde bana araç bulmaya çalıştılar elbileri aldım üstümü değiştim geldim.
ama görseniz durumum acayip felaket adam zaten bana uyuz olmuş durumda üstüne üstlük otobüste benim yüzümden bekliyor.

orda saolsun bizim tugaydan .. yübaşı devreye girdi izin işini ayarladı...... yüzbaşıda bana çay felan yolluyor çay içte rahatla felan

Bu mesaj budala tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 16.09.2006 - 03:15
Gönderim zamanı 16.09.2006 - 23:39
bir gece 1-3 pususuna çıkıyoruz...kış mevsimi...her taraf kar...
astek'i kafaya aldık...komutanım söz uyumayacağız diye...
tamam kardeşim uyumuyoruz da...gecenin 2 sinde 3 ünde tahtanın üzerine oturup 3-4 kişi tepeden aşağı kayılır mı eğlence olsun diye...
millette rahat rahat uyuyor biz vatan bekliyoruz diye...

Gönderim zamanı 17.09.2006 - 11:44
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 17.09.2006 - 13:48
bizde yapmıştık çocuklar o kadar korkmuştu ki...
bana komutanım siz komutan değil misiniz diye sordular sonra...

Gönderim zamanı 15.07.2007 - 01:10
gece yatıyoruz bir sesle uyandım.. baktım yana kim bağrıyo falan.. yatakta biri konuşuyor.. eller hava da.. bağıra bağıra söyleniyor... kuru fasulye pilavım nerde kaldıııııııı nasıl bağrıyo ama.. ben de karşıdan bağırdım... geliyor geliyor kuru fasulyeeeee geliyorrrrrrrrr...... sen daha bağarmaya devam edersen yanın da başka bişiyde geliyorrrrrr dedim ses kesildi

Gönderim zamanı 15.07.2007 - 01:23

sonra akşam yataklarımız belirlendi falan yatıcaz ama alışık değilim ranza çok alçak , ulen dedim nasıl yatak ki bu.. şansa aşağıda yer geldi bana .. sabah bir sessss KOÐUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KALKKKKKKKK anam bir fırlamışım ben yataktan kafayı yarıyordum gümmmmm diye bir sesssssss.. gitti kafa

Gönderim zamanı 15.07.2007 - 01:29

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim
Gönderim zamanı 15.07.2007 - 02:46

Gönderim zamanı 15.07.2007 - 13:35

Şaka bir yana Erkek olup bu güzel duyguyu yaşamak isterdim.
Mehmetçik olmak büyük bir şereftir.

2 kürek kum
var mı ötesi?
Gönderim zamanı 15.07.2007 - 13:45