Askerlik anıları
Gönderim zamanı 15.07.2007 - 15:58

Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 15.07.2007 - 16:56
ben sana resim ekle dedim mi ulen.. elimdeki o muhteşem resmi yayınlamamı istiyosun galiba kaşınma istersen heeheheh bu edisun çok terbiyesiz yaaa , askerde bile rahat durmuyor işte

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 14:11
tamam tamam sakin ol lenben sana resim ekle dedim mi ulen.. elimdeki o muhteşem resmi yayınlamamı istiyosun galiba kaşınma istersen heeheheh bu edisun çok terbiyesiz yaaa , askerde bile rahat durmuyor işte
![]()

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 16:23
Evet Evet Elindekileri Bizimle Paylaş...ben sana resim ekle dedim mi ulen.. elimdeki o muhteşem resmi yayınlamamı istiyosun galiba kaşınma istersen heeheheh bu edisun çok terbiyesiz yaaa , askerde bile rahat durmuyor işte

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 16:38

bir askerlik anısı daha geldi aklıma.. askerliğimin artık son günleri hava yanıyor..
bir tane uzman çavuş geldi yanıma bir bardak su doldursana bana dedi .. emredersiniz dedim neyse gittim içeri.. su soğutucu var ordan doldurdum.. plastik de bir bardak .. doldurdum güzelce.. gittim uzattım.. bu bir iki yudum aldı.. tükürdü yere doğru suyu

not: suyun sıcaklığını anlamadın mı derseniz valla doldururken hiç dikkat etmedim yeminle .. plastik bardak dediğim şey de soğuğu sıcağı geçirmeyen bişiydi hiç anlamadım yani ....... ehuuuuuuuuuuuuuuuu
Gönderim zamanı 17.07.2007 - 16:48
neyse bir gün er gazinosundayım.. telefon çaldı kimse yoktu ben açtım.. revirden hakan dedi ... iyidir aramız.. o dallama naber lan dedim...
karşıdan bir ses höstttttttttttttttttttttttttttttttt .. şaşırdım birden.. ben uzman çavuş bilmem ne dedi

neyse tribünleri temizlettin mi dedi ( futbol sahamız var ben çavuşum ) hayır dedim.. adam yok dedim..
ulen.. ...venk dedi git kendin temizle dedi o zaman.. emredersiniz dedim.. ama o tribünlere hiç yaklaşmadım.. akşam içtimasında kötü kötü bakıyordu bana.. bişi yapacak sandım.. ( bişi de gösterebilirdi )

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 17:02

Olay günü nöbetçi çavuş kolluğu bendeydi ... Akşam yemeği içtimasına az bi süre kala , dedim ; yemekhaneye bi gideyim de yemek hazır mı kontrol edeyim . Neyse ağzımda sigara , eller arkamda girdim yemekhanenin içine , kolay g...sin lan ahçılar dedim .

Ne günlerdi yaaa ...

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 16:49
sen gülme mümkünse uzak durgülmekmi lazım şimdi bunları anlattın
?
bu arada yayınlarsan o fotoyu küserim valla

Gönderim zamanı 16.08.2007 - 13:06
ben sarıkamışta bir kısımı diger kısmı ohal bolgelerınde olmak uzere ıkı cesıt akserlık yaptım. sarıkamısa askerkıgımın son 4 ayında gıttım.. mayısta terhıs olacaktık. aynı zamanda cavustumda.
neyse nobetcı cavusluklarımdan bı tanesınde ( ki en enterasan olanı) karanlık dere denilen bı yer vardı orasıda alayın depolama alanı gıbı bı yer di alayla yurume mesafesi yaklasık 1 saat kadardı. o raya saece 2 nbetci gturuluyo tabii yuruyerek.nobetcılerı bız goturmuyor sadece devrıye atıyorduk. karda var yalasık 1 metre cıvaında. ben cıktım bolukten aheste aheste bi yanda elımde cay dıger yandan sigara sarkı soyleye soyleye yuruyorum saat gecenın 2si uzaklardan bı ses gelıyo ama nasıl serzeniyo bır bılsenız. ben tabi yaklastıkca ses netlesmeye basladı. ben de yusuf atmaya kuleye gıdene kadar hersey normaldi. kulenın yaklaşık 30-40 metre onunde bı de ne goreyım 1 kurt var nobetcılerden eser yok. kacıcak hıc bıyerım yok . ben hıc hareket etmeden oldugum yerde kaldım. (yabani hayvanlarla mucadele dıye bıze egıtım vermıslerdı) yavasca ona bakarak yere yattım bu arada o da bana bakıyor. sılahımı kurdum ona dogru nısan aldım ve beklemeye basladım. sılah kurulunca nobetcıler beni fark etmısler. onlar dırekt kuleden kurtun uzerıne ates ettiler ben de o yusuf halimle ates ettım ve onun kacısıyla benım kuleye cıkmam 3 sanıyelık bı olaydı.
hayatımda hıc u kadar korkmamıstım tam 1 gun konusamadım. ve bu olay yuzunden mermi sıkarak devleti zarara ugratmaktan bı hafta discodaydım.
gene de vatan icin canım feda
Gönderim zamanı 03.03.2008 - 16:43
bi tane çocuk vardı böyle biri vurduğu zaman kovalıyor vuruyor.. falan.. psikolojik bir sorun..
neyse bir gün komutan geldi bişi oldu bu çocuğa vurdu.. çocuğun ayağında terlik vardı.. anam terliği çıkarttı sen misin bana vuran komutanı kovalıyor

tutanak falan yazcaklardı.. sonra durumu izah ettiler falan affedildi çocuk...

Gönderim zamanı 03.03.2008 - 18:17

Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..
Gönderim zamanı 03.03.2008 - 18:19