Engin Günaydın
O Hikayedeki Mal Benim..

Geçenlerde Engin Günaydın'ın stand-up gösterisine gittim..Bu adam cidden çok komik..Tam 2 saat boyunca sürekli gülüyorsunuz..Hatta gülmekten yanaklarınız ağrıdığını,kasım kasım kasıldığını falan hissediyorsunuz..Ya baştan giderken çok tereddütlü idim..Avrupa Yakasın'da komik diye hemen zıplayıp aldık bilet falan dedim kendi kendime..İzleyince adamın normalde de aynı mimik ve hareketlerini kullandığını gördüm.İnanılmaz doğal birisi.Tıpkı Burhan Altintop gibi..Aynı ses tonu,vurgulamalar falan..Baştan espiri falan sandım.Ama seyirci ile birebir diyaloğa geçtiğini görünce ay adam gerçektende böyle konuşuyomuş be dedim..
Neyse, o güne kadar ben Engin Günaydın'ı hep Erol Günaydın'ın oğlu sanmıştım..Aaa tipleride benziyor falan demiştim..Meğersem değilmiş..Adam 3-4 kere falan söyledi ben Erol Günaydın'ın oğlu değilim diye..Babası TCDD'de çalışan normal bir vatandaş,annesi (kendi tabiriyle yazıyorum) çarşaflı bir ev hanımı..Bir ağabeyi varmış..Elektrikçilik yapıyormuş o'da..
Gösteri tamamen Engin Günaydın'ın kendi başından geçenleri konu alıyor.Hayatta hepimizin başına gelebilecek , kendimizi mal gibi hissedebileceğimiz olayları konu alan bir gösteri..Arada sırada Avrupa Yakasından birkaç show sonuyor..Örneğin:
'' Hey Gerii,Vasganenoun'' gibi..ehehe biz tabi tüm seyirciler yerde..Aynen kendiside öyle tabii..Ya hayatımda yaptığım en anlamsız espirinin bu kadar çok sevilmesi cidden ilginç falan diyor..Hee bu arada dizideki Gaffur ile olan selamlaşmları ''Ölümüne kankayız'' , tamamen Peker Açıkalın'ın uydurması bişeymiş

Neyse bilmem pek magazin haberi gibi oldumu ama izlenimlerimi ve Engin Günaydın şahsını biraz anlatmak ,tanıtmak istedim..Beğenmişsinizdir umarım..