zilli
Gönderim zamanı 25.12.2005 - 12:15
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 11:49
(-Daha da acikli anlatabilirim, ustume gelmeyin, ama pozitif takilmaya karar verdim bu aralar, metabolizmami guclendirmek icin)
( -Veya: ben aslinda cok yavas yavas iyilesmeye basladim, dikkat dikkat dedigim gibi "cok yavas yavas" ama aramizda kalacak = O. asla bilmemeli bu gercegi, hem ben de bilmiyordum ki onun bu kadar nefis yemekler yapabildigini !)
...
Dedigim gibi artik alistim hasta yasamaya, tamam zor cep telefonundan marketteki arkadaşa "canim mandalin al" aramasi yapmak, her on dakikada "birsey ister misin" sorusuna cevap bulmak, bulasiklara dokunmamak, konusmak icin kelimeler yerine nazli nazli harf obeklerini kullanmak (ihmm, ii-iiii, nooo gibi) . Ama hastalik bu, oyle soguk alginligi falan degil ki, gercek virus. Lakin gecin orta yere, soyleyin de gorelim: "grip iste". Ayni etkiyi yapar mi sizce takim elbiseli "Farenjit Virusu"yle. Hoh be !
*Prenses veya Prens yatagi sevdikleri tarafindan hasta olan kisiye hazirlanir, uzerine bilgisayar, tv kumandasi, fotograf makinesi gibi oynanacak seyler ve mandalina cukulata bogaz pastili gibi yenecek seyler konur ve hastaligi suresince o yatakta yatan kisinin her istegi aninda yerine getirilir. Her turlu simarikligi hos gorulur....(Acaba kac gun mu? Bekleyin, ben soyleyecegim cevabi)
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 12:56
Canım ders calisirken cok yakisikli gozukuyorsun -ama elindeki benim yeni kalemim. Geri alabilir miyim? Kotu kalplilik kavrami uzerinde dusunuyorum iki gundur. (Kalemimi istememle alakasiz). Durup dururken kendimi kotu birsey dusunurken yakaliyorum, ve hmm seni gidi seni diye kiziyorum, oysa biliyorum ki ben iyi bir insanim, o zaman bu seytani durtuler beynimde ne ariyor, bilmiyorum.
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 12:59
Kadin beynindeki fren sistemi: Tuketim toplumu bana hukmedemez. Varligim kozmosla uyum icinde, bunun icin para harcamama gerek yok. Metro reklamlarindaki o iccamasiri bir milenyum yalani. Asla kanmam. Bilincli ve entelektuelim, gidip biraz Kant okuyayim.
Kadin kalbindeki asil istek, kadin olmanin ekonomisi, kadin psikolojisinin sucluluk hissi, kadin olmanin rasyonalizasyon becerisi...seklindeki basliklarla devam edebilirdim, ama cikmam lazim.
Oho oho. Kutuphaneye canim. Ben masumum.
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 13:16
(ana fikir: Bazen kamera yukseliyor en tepeye, yukaridan izliyorum an'i. Ve insan biraz bilgelesiyor, daha genis bir aci yakalandiginda hayata karsi)
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 13:50
Bize oyle ogrettiler yani. Ne anlatacaksan, anlat ve bitir. Susleme, oynama, mumkunse cikar ama hic ekleme yapma. Fransiz edebiyati diye birsey varsa, ogretmenlerine karsi cikan asi cocuklar sayesinde var oldugu kanaatindeyim...
ps. Uzun yazim bitti. Mutluyum, gururluyum.
..... Kimse okumazsa, O'na okuturum.
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 17:26
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 17:48
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 17:55
ben cok onemli seylerle ugrastim bu sure zarfinda, sanirim gercekten buyuk adam olacagim bir gun bir zarfin pulunda.
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 18:06
gözgöze geldiğim kişinin kim olduğunun, cinsiyetinin, nasıl göründüğünün filan hiç önemi yok. merdivenden inerken saçları rüzgarla uçuşan bir kız, otomobilinin içinde trafik ışıklarına takılmış bir genç, migros’da bir kasiyer, okulu temizleyen bir görevli…
ilk görüşte aşk… büyülenmek ya da lanetlenmek gibi bir şey… gerçekten korkuyorum ya, olacak iş değil.
Gönderim zamanı 27.12.2005 - 12:22
araba dolusu bi tuhaf seven şarkılar çalan söyleyen
sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen
kim olduğunu biliyorsan söyle sen
ah yağmur dönerken kara şarkılar var falımda
hepsi sana (hepsi sana) bu gece ankara
ah yağmur dönerken kara yine yol var falımda
ister özle yok istersen hiç hatırlama
mmmmm
sokaklar dolusu şekerli kar kokusu
tunalıda gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu
acıkanlardan biri ben arkada bıaktığım sen